Noile facturi la energie electrică și gaz îi dau bătăi de cap prefectului: Mi-ar trebui încă o facultate să le înțeleg

factura la energie electricaPrefectul Dan Nechifor  va organiza o întâlnire cu reprezentanţii furnizorilor de energie electrică şi gaz,  cu scopul de a discuta modalităţile de măsurare a cantităţilor consumate, dar şi noutăţile din facturare.

Mai mulți membri ai Consiliului Consultativ pentru Protecția Consumatorului au ridicat, miercuri, într-o întâlnire cu prefectul județului, problema facturării energiei electrice și a gazului de către EON. Ei s-au plâns de facturile prea mari, precizând că cetățenii sunt încărcați nejustificat.

like-facebookVom convoca o întâlnire cu reprezentanții EON referitoare la modalitățile de calcul a energiei electrice și a gazului, urmare a unor probleme apărute la nivel național privind încărcarea facturilor de către societatea de distribuire a energiei electrice și gaz, problemă ridicată, de altfel, și la nivelul județului. Personal mi-ar trebui încă o facultate să înțeleg noile facturi emise. Ultima factură a venit cu 20 de foi, care prezenta modul de calcul. Eu nu am înțeles modul de calcul”, a spus prefectul Dan Nechifor.

 

 

 

One thought on “Noile facturi la energie electrică și gaz îi dau bătăi de cap prefectului: Mi-ar trebui încă o facultate să le înțeleg

  1. Nu mai dureaza mult si se va sparge si monopolul detinut de EON.
    Deja sunt multe alte firme de furnizare, numai ca romanul este mai retinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *