Perioada de întrerupere a apei, scurtată

apa intreruptaBotoșănenii au avut parte, sâmbătă dimineață, de o surpriză din partea Nova Apaserv. Ei au constatat că apa curge încă la robinete și nu a fost întreruptă de vineri noapte. Motivul: Nova Apaserv folosește apa din rezervoarele din Cătămărăști doar pentru consumatorii din municipiul Botoșani. În rest, în județ apa a fost întreruptă, la fel și în municipiul Dorohoi.

like facebookAm făcut în așa fel încât să avem rezervoarele pline, iar disconfortul să nu fie atât de mare. La conducta de apă de la Leorda se lucrează și vom încerca să gestionăm apa din rezervoare și să ne întindem până sâmbătă după-amiază. Dacă consumul de apă crește, atunci și rezervoarele vor fi golite mai repede”, a declarat Ady Petrușcă, directorul adjunct al Nova Apaserv.

 

5 thoughts on “Perioada de întrerupere a apei, scurtată

  1. E un pic cu ata alba. Daca este posibila aceasta manevra tehnica , de ce nu s-a procedat similar si la alte opriri programate? Iar daca nu este posibila, ce veti raspunde la urmatoarele opriri progarmate cand nu veti mai putea furniza apa?

  2. Ar trebui incadrat la furt calificat directorul .
    De ce nu s-a anuntat asa.Ce mai nascociti ca sa furati populatia????
    Am strans apa in cada si in recipiente apoi am aruncat-o.Cred ca va iese planul luna aceasta.HOTILOR.

  3. E cusuta cu foarte multa ata alba. Vin concediile si aveau nevoie de un consum mai mare de apa, pentru ca fraierii sa plateasca mai mult si sa-si puna ei prime grase de vacanta.Chiar suntem niste fraieri toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *