Sărbătoare în comuna Pomârla. Vezi ce manifestări au loc!

ansamblul mugurelul september festSarbatoarea hramului bisericii  „Duminica tuturor sfinților” din Pomârla aduce din nou bucurie in randul iubitorilor de folclor prin spectacolul nocturn ce va avea loc la Amfiteatrul ”prof.univ Gica Gradinaru” incepand cu orele 20 .

like facebook „Asteptam cu drag aceasta sarbatoare a comunitatii si incercam sa o incununam cu activitati si actiuni culturale specifice zonei cat si cu un suflu modern adaptat cerintelor generatiei tinere . Hramul bisericii ” Duminica Tuturor Sfintilor ” – ctitorie de referinta a Basotestilor – este puntea de legatura peste timp a acestor manifestari culturale.  In anul 2013 biserica a sarbatorit bicentenarul si impreuna cu Liceul Teoretic Anastasie Basota reprezinta nestematele noastre ..comori pe care le pretuim si pe care vrem sa le predam generatiilor viitoare in toata splendoarea lor „. a declarat primarul Dumitru Chelariu.

Iată programul manifestărilor!

orele  20 – 20: 30  ANSAMBLUL FOLCLORIC DIN COMUNA SENDRICENI

orele 20:30 – 21:15  ANSAMBLUL FOLCLORIC „CORDAREANCA” DIN COMUNA CORDARENI

orele 21:15 – 22      ANSAMBLUL FOLCLORIC „HORA ” DIN COMUNA VLASINESTI

orele  22- 23          ORCHESTRA „MUGURELUL ” DOROHOI

orele  23 – 24          LEYA D -FOSTA CONCURENTA X FACTOR  SI CABARET PARTY

orele 24             FOC DE ARTIFICII

De asemenea , pe tot parcursul zile de 26 , copiii se pot bucura de parcul de distractii instalat in centrul localitatii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *