Noi locuri de muncă în instituțiile publice. Vezi în ce domenii!

angajari- locuri de muncaMai multe posturi au fost scoase la concurs de către instituțiile publice din județul Botoșani. Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de auditor, clasa I,  grad profesional superior din cadrul Compartimentului Audit.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 19 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; 21 iulie 2016, ora 12:00: proba interviu.

like facebookCamera Agricolă Județeană Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţe inginereşti (profil agricol, specializarea agricultură); vechime: minimum 9 (nouă) ani în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 iulie 2016: termenul limită de depunere a dosarelor; 21 iulie 2016: proba scrisă; 26 iulie 2016: proba interviu.

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de bibliotecar grad profesional debutant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime necesară ocupării postului: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 13 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; 15 iulie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” din Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor întreţinere VI.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale – absolvenţi cu certificat de capacitate/de absolvire a învăţământului de 8 ani; cunoştinţe de tâmplărie; abilităţi de comunicare; experienţă în lucrul cu copii/persoane cu dizabilităţi constituie un avantaj; au o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 05 iulie 2016, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 13 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; 18 iulie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Primăria Comunei Mihai Eminescu, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de consilier, clasa I, grad profesional asistent, clasa de salarizare 27 în cadrul Compartimentului Contabilitate din subordinea Serviciului Financiar – Contabil.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an; cunoştințe de operare PC – nivel mediu – curs absolvit cu diplomă;

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 iulie 2016, ora 10:00: proba suplimentară de verificare a cunoștințelor PC; 20 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; 22 iulie 2016, ora 10:00: proba interviu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *