FOTO! Zeci de mii de comprimate cu substanțe anabolizante, descoperite într-un microbuz la PTF Stânca

anabolizante ascunse microbuzEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca– I.T.P.F. Iași  a descoperit, ascunse în pereţii laterali ai unui microbuz, 65.160 tablete steroizi anabolici, pe care un tânăr din R. Moldova intenţiona să le introducă ilegal în România.

like facebookÎn data de 23 iunie, în jurul orei 00.15, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei  Stânca, judetul Botosani, pentru a intra în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova Radu S., în vârstă de 26 ani, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter înmatriculat în Republica Moldova.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună a descoperit, în locuri special amenajate în pereţii laterali ai microbuzului, ascunse în vederea sustragerii de la controlul de frontieră, 543 cutii ce conţineau 65.160 comprimate steroizi anabolizanţi aflaţi pe lista substanţelor interzise, aprobată prin ordin de Agenţia Naţională Anti-doping din România.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante în vederea confiscării şi poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  contrabandă.

microbuz frontiera

anabolizante

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *