Cătălin Flutur: Domnii viceprimari vor avea atribuțiuni și vor învăța foarte mult în mandatul acesta

primarul Catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, joi, după învestire, că va face tot ceea ce poate pentru locuitorii municipiului Botoșani. El a spus că primul lucru pe care îl va face în noua postură va fi acela de a convoca o ședință ordinară de Consiliu Local până la 30 iunie, după care va stabili atribuțiile pentru cei doi viceprimari.

like facebookAm înțeles că sunt peste 60 de probleme care au rămas în așteptare și vreau să ne încadrăm în termen util și pe 30 să ținem ședința ordinară de Consiliu Local, pentru că orice amânare ne va încurca”, a spus Flutur.

Primarul a spus că urmează să împartă atribuțiile către cei doi viceprimari.

Domnii viceprimari vor avea atribuțiuni și vor învăța foarte mult în mandatul acesta, dacă vor vrea să învețe. Vor avea atribuțiuni, un program de la 8.00 la 16.00, așa cum trebuie să aibă un viceprimar”, a adăugat Flutur.

 

 

2 thoughts on “Cătălin Flutur: Domnii viceprimari vor avea atribuțiuni și vor învăța foarte mult în mandatul acesta

  1. Maestre Primar,
    Cu experienta dumitale este posibil sa faci gafe chiar de la primul interviu? Ce Dumnezeu, maestre!!
    In primul rind, toti viceprimarii de pina acum au avut atributiuni si aceste atributiuni nu sunt chiar apanajul primarului( cu p mic) ci, conform legii, o parte din atributiunile primarului sunt mandatate celor doi viceprimari prin consens. In al doilea rind, programul viceprimarilor trebuie sa fie acelasi cu al primarului pentru ca acestia nu sunt angajatii primariei ( adica, pardon, nu fac parte din aparatul primaruloui), ci sunt persoane alese ca si primul gospodar.
    In al treilea rind, chiar nu stiu ce ar trebui sa invete cei doi viceprimari de la Flutur – cunoscut in calitate de fost primar ca venea la serviciu pe la 10 si pe la 14,00 pleca, ca se ocupa de alte probleme decit cele ale administratiei publice locale( ca sa nu le enumeram concret) si cite si mai cite. Asta ar trebui sa invete cei doi viceprimari de la Flutur???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *