Municipalitatea a primit CV-uri din partea botoșănenilor pentru locurile de muncă de la Parcul Cornișa

vizita parc cornisa botosani14Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, spune că primarul ales Cătălin Flutur ar trebui să convoace săptămâna viitoare Consiliul Local, pentru a definitiva structura de organizare a Parcului Cornișa. Portariuc a afirmat că trebuie luată o decizie în ceea ce privește administrarea parcului și demararea procedurilor pentru angajarea de personal.

like facebookAcolo trebuie luată o decizie. Fie constituirea unei direcții noi, fie predarea acestui parc în administrare către Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement sau încredințarea către un operator privat. Sunt curios să vedem care este viziunea dumnealor vizavi de modul de operare și de funcționare a acestui parc”, a spus Portariuc.

Acesta a menționat că deja a primit CV-uri din partea botoșănenilor care vor să lucreze în acest parc și că cel târziu la sfârșitul lunii iulie acesta trebuie să devină funcțional.

Nu cred că este greu de angajat 10-11 persoane. Mai trebuie dotările, însă a fost luat un credit de 12 milioane lei”, a adăugat edilul.

 

One thought on “Municipalitatea a primit CV-uri din partea botoșănenilor pentru locurile de muncă de la Parcul Cornișa

  1. Dacă vă imaginați că Parcul Cornișa va putea fi administrat cu 10-11 oameni, cu siguranță nu ați stăpânit nici un moment proiectul…dimensionarea schemei de personal s-a realizat printr-un studiu de specialitate initial…mai căutați…Iar cât despre CV-urile botoșănenilor care doresc să lucreze la acest parc nu omiteți să -i informați cu privire la nivelul de salarizare: 800-1000 lei/lună, căci poate ar fi curioși să știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *