Corturi medicale anticaniculă. Vezi în ce zone sunt amplasate!

puncte ajutor caniculaAvând în vedere avertizarea meteorologică de disconfort termic, caniculă şi instabilitate atmosferică emisă pentru această săptămână, Școala Postliceală „FEG Education” Botoșani a deschis, cu acordul primăriei, un  punct de prim-ajutor pe Bulevardul Mihai Eminescu, în fața Casei Tineretului, unde trecătorii se pot adăposti la umbră, pot bea un pahar cu apă, îşi verifică tensiunea și greutatea şi primesc asistenţă medicală de la cursanții școlii, viitorii asistenți medicali. Aceștia vor fi monitorizați și ajutați de profesorii lor, cadre medicale cu experiență de la spitalele din municipiu.

like facebookCortul medical anticaniculă este dotat cu apă potabilă, trusă medicală, tensiometru, aer condiţionat şi medicamente de primă urgenţă şi va fi deschis pe toată durata caniculei, între orele 10.00 – 17.00.

Intervenim cu asistenţă medicală pentru a se lua tensiunea, în regim de urgenţă. În caz de forţă majoră,  elevii vor anunţa, prin 112, serviciul de ambulanţă„, a declarat profesor Anișoara Mighiu, directorul Școlii Postliceale „FEG Education” Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *