Portariuc îi predă, joi, ștafeta lui Flutur: Sper să existe maturitate, colaborare

Flutur - PortariucPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, va preda, joi, mandatul primarului ales Cătălin Flutur. Portariuc crede că prin venirea lui Flutur la cârma Primăriei se va pune capăt ”războiului politic care a ținut patru ani” și care a încetinit multe dintre proiectele municipiului. El speră ca liberalii să abordeze o atitudine constructivă în Consiliul Local.

like facebookÎn funcție de atitudinea dumnealor, vom aborda și noi acest lucru. Sper să existe maturitate, colaborare și să lăsăm deoparte astfel de intervenții, ca cele ale domnului Eugen Țurcanu sau să fie cât mai rare. Dacă vor continua, vom ajunge la același scenariu pe care l-am avut și până în prezent”, a afirmat Portariuc.

El spune că viceprimarii PSD vor avea o colaborare bună cu Flutur.

Probabil se vor echilibra lucrurile și nu vor mai exista derapaje legale, fiind acest echilibru al puterilor în Consiliul Local. Va fi o mai mare transparență, vom cere rapoarte lunare cum se cheltuie fiecare ban, vom monitoriza modul cum este promovat personalul”, a adăugat Portariuc.

În ședința de joi se vor alege și cei doi viceprimari, iar noii consilieri locali vor depune jurământul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *