Noul Consiliu Județean nu a putut fi constituit. Liberalii nu au fost prezenți la ședință

noul cj psdNoul Consiliu Judeţean Botoşani nu a putut fi constituit, miercuri, din cauza absenței în masă a liberalilor. Prefectul județului, Dan Nechifor, a declarat că ședința se va amâna pe duminică, dat fiind faptul că din cei 33 de consilieri convocați doar 18 au fost prezenți. Cei 15 consilieri județeni PNL au absentat.

Cvorumul necesar este de două treimi din numrul consilierilor județeni aleși. Constat că nu este îndeplinită condiția legală și vom face o reprogramare a ședinței de constituire”, a spus Nechifor.

like facebookSocial-democrații au considerat gestul liberalilor ca fiind unul iresponsabil.

Îmi pare rău că colegii liberali nu au respectat convocarea făcută de prefect pentru astăzi. Îi așteptăm peste trei zile să ne întâlnim în ședință de constituire a Consiliului Județean, pentru că județul are nevoie de stabilitate, nu de lucruri făcute în bășcălie”, a spus Costică Macaleți, cel care va prelua funcția de președinte al Consiliului Județean.

La ședința de constituire au fost prezenți mai mulți membri PSD, dar și directori de instituții din subordinea Consiliului Județean. De asemenea, a fost prezent Ovidiu Portariuc, președintele PSD Botoșani.

investire cj psd

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *