A început colecta publică pentru ajutorarea bolnavilor de la Podriga. Prefectul face un nou apel

cort donatii alimente podrigaPrefectul Dan Nechifor a făcut un nou apel către furnizorii de medicamente din judeţ care doresc să contribuie la ieşirea din criză a Sanatoriului Podriga. Rămasă fără autorizaţie din partea Direcției de Sănătate Publică şi, ca atare, fără finanţare de la Casa de Asigurări de Sănătate, unitatea medico-socială nu va mai avea, în scurt timp, fonduri necesare pentru alimente şi medicamente.

like facebookInstituția Prefectului a demarat și o acțiune umanitară. Începând de marți, 21 iunie, botoșănenii pot ajuta unitatea spitalicească cu alimente neperisabile, apă și medicamente. Donațiile se fac la Casa Armatei, într-un cort special amenajat, până vineri inclusiv.

Oamenii pot dona apă, ulei, orez, făină. Donațiile se fac între orele 8.00 și 20.00, până vineri. Vom prelungi și pe weekend dacă nu reușim să strângem alimentele necesare pentru funcționarea sanatoriului măcar o lună de zile”, a spus prefectul județului Botoșani.

În primele două ore de la deschiderea acțiunii umanitare, șapte persoane au adus baxuri cu ulei, apă, făină, orez, dar și conserve.

La sanatoriul Podriga sunt internați peste 70  de pacienţi cu boli psihice.

donatii alimente podriga

dan nechifor moga la donatii

 

One thought on “A început colecta publică pentru ajutorarea bolnavilor de la Podriga. Prefectul face un nou apel

  1. Penibil, in loc sa facă ceva concret pentru soluționarea crizei de la Podriga, prefectura face acțiuni populiste. Rușine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *