Accident ciudat. I-a luat foc maşina în care se afla şi a ieşit, însă a fost lovită de o altă maşină ce venea din sensul opus

fata targa ambulanta pediatrie botosan21O tânără, de 18 ani, a ajuns la la spital după un accident ciudat petrecut, duminică după amiază, în localitatea Vlădeni. Mihaela Barbălată, din oraşul Bucecea, se afla într-o maşină în care era şi tatăl său. La un moment dat cei doi au observat fum ieşind de sub capotă şi au oprit pe partea dreapta a drumului.

Fata a intrat în panică şi a ieşit din maşina încercând să traverseze strada, însă a fost lovită de o maşină ce venea din sensul opus.

Iniţial tânăra i-a spus şoferului ce a lovit-o că nu are nimic şi acesta a plecat. Apoi a ajuns acasă şi a început să aibă dureri îngrozitoare şi s-a dus la spital unde a fost diagnosticată cu fractură de bazin. Cadrele medicale au anunţat poliţia, iar oamenii îl caută pe autorul accidentului pentru că a părăsit locul faptei fără încuviinţarea lor.

Astfel, s-a deschis un dosar penal pentru fugă de la locul accidentului şi vătămare coporală din culpă. Drama tinerei este că în această perioadă trebuie să susţină probele la examenul de bacalaureat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *