Declarație emoționantă a botoșăneanului care va avea un copil cu Andreea Bălan: E normal să plângi

Foto: WowBiz
Foto: WowBiz

Andreea Bălan va deveni mămică pentru prima oară, la finele acestui ea. Urmează să aducă pe lume bebelușul iubitului ei, actorul botoșănean George Burcea.

Acesta a spus totul despre cum decurge sarcina artistei și a dezmințit zvonul conform căruia Andreea Bălan ar fi o graviduță nervoasă, scrie Click.

like facebook„E un sentiment unic. E normal să plângi, mai ales că e prima dată în viața mea când aud că o să am un copil de la o persoană pe care o iubesc. Noi ne-am găsit. Eu îmi doream un copil și am găsit persoana care-și dorea și ea un copil. Ne-am îndrăgostit și a venit această ființă, de fapt vine. Vom încerca să stăm în continuare departe de presă pentru că suntem și noi oameni normali”, a dezvăluit George Burcea, invitat la o emisiune de la Antena Stars.

„Nu știm ce sex are, vom afla săptămâna aceasta. Eu aștept momentul în care ne va anunța doctorul, nu contează ce va fi. Nu e atât de nervoasă pe cât se crede, însă trebuie să aibă partenerul perfect lângă ea. O ajut, pentru că este iubita mea, îmi poartă copilul, așa că trebuie să-i fiu alături. Nu are pofte foarte mari. Nu mă trezește noaptea. Avem tot ce știu că mănâncă ea”, a mai declarat actorul.

Cred că vom fi mult mai liniștiți după ce va veni pe lume copilul. Cred că te liniștește foarte mult și te ajută să crești și profesional. Andreea știe ce are de făcut și dacă spune că va reveni într-o lună, atunci eu îi voi fi alături și o voi susține sîă revină în acest timp. Sunt pregătit, pentru că mi-am dorit un copil. Bonă? Noi? De ce sunt tată?!”, a spus George Burcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *