FOTO! Accident grav pe Calea Națională cu mașina poliției, aflată în misiune. O polițistă, rănită

accident masina politiei calea nationalaO mașină a poliției a fost implicată, duminică după-amiază, într-un accident petrecut pe Calea Națională din municipiul Botoșani. Autospeciala era condusă de o polițistă, Cornelia Scarlat, de 26 de ani, și circula dinspre Autogară spre Stadion, când a fost izbită în plină de un VW, condus de Liviu Obuf, de 58 de ani, care făcea stânga dinspre Calea Națională spre Sucevei.

like facebookMașina poliției se afla în misiune și a intrat în intersecția Calea Națională cu Sucevei, cu semnalele acustice pornite.

În urma impactului, polițista a fost rănită, dar și un bărbat ce se afla în mașina poliției, după ce a fost ridicat de la un scandal. Pe scaunul din dreapta se mai afla un polițist, care nu a fost rănit.

Mașina poliției a fost puternic avariată. Șoferul VW nu a pățit nimic.

accident masina politiei calea nationala6

accident masina politiei calea nationala5

accident masina politiei calea nationala4

accident masina politiei calea nationala3

accident masina politiei calea nationala2

accident masina politiei calea nationala1

 

11 thoughts on “FOTO! Accident grav pe Calea Națională cu mașina poliției, aflată în misiune. O polițistă, rănită

  1. Eram prima masina la semafor si s-a întâmplat in fata mea accidentul. Masina poliției a venit cu viteza foarte mare, domnul cu masina neagra WV era deja băgat in depășire iar masina poliției avea viteza asa mare încât impactul a avut loc in timp ce frana. Sper sa se facă dreptate. Din punctul meu de vedere chiar daca e masina de politie nu se intra asa intr-o intersecție la amiaza.

    1. Detaliile date de tine sunt lipsite de logica…ce depasire sa faci acolo in intersectia aia…ca doar nu suntem in orasele mari sa se blocheze intersectia si la masina politiei nu are limita de viteza fiind in misiune pentru unii care nu vad sau ignora semnalele acustice

  2. imi pare rau de ea! dar cred ca ii trebuie suspendat permisu! cand esti in misiune chiar daca ai semnale acustice sau luminoase intr-o intersectie reduci viteza pana la limita in care vietile altor nu sunt puse in pericol! vezi soferu ce avea prioritate! e usor de acuzat si de musamalizat cand ai 100 km/h mai ales daca e o masina MAI!!

  3. Mai oameni buni , politia isi face treaba. Pe deasupra soferul de Vw trebuia sa acorde prioritate de dreapta!!Deci mai oameni buni daca nu sunt semafoarele pornite, voi ce faceti?! uitati de PRIORITATE DE DREAPTA ?! Inainte sa judecati si sa vorbiti aiurea ganditi de cateva ori bune si luati si mai cititi legislatia!! 😉

    1. Masina politiei avea rosu la semafor si soferul de vw avea verde. deci prioritatea de dreapta se anuleaza!?

  4. Atata timp cat politista a respectat si a aprins semnalele luminoase si sonore, avea prioritate!! din cate stiu eu cand auzi semnale sonore la politie sau ambulata, tragi pe dreapta!!

    1. dar oare nu a abuzat de ele? ce urgenta avea sa transporte un scandalagiu cu 100 km pe ora intr-o intersectie atat de circulata pe culoarea rosie a semaforului. in plus le-a pornit cam tarziu, in momentul intrarii in intersectie (cum fac aproape toate celelate masini dotate cu astfel de dispozitive).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *