Bunica Roxanei Vasniuc povestește cum a fost bătută vedeta de iubit

Foto: WOWbiz
Foto: WOWbiz

Bunica Roxanei Vasniuc a povestit la WOWbiz ce i s-a intamplat blondei din Botoșani in momentul in care Ionut, iubitul ei, a agresat-o. Batrana a asistat neputincioasa la incident. Este convinsa ca daca ea nu ar fi fost in casa, Roxana ar fi fost omorata in bataie.

„Eram in casa. A venit in casa, a batut in usa. Nu i-am dat drumul, eu tremuram ca varga. Mi-era teama! Am zis ca daca intra, ne omoara. Asa ceva nu am mai vazut niciodata. M-am speriat rau. Seara, a venit iar. A intrat pe furis. M-a vazut pe mine si a vorbit cu vorba buna. S-a dus in cealalta camera. Arunca totul din camera. A apucat-o de gat, m-am speriat, copila racnea. Ce era sa fac eu? Tremuram ca varga! Sunt femeie batrana. Daca nu eram eu, se intampla o nenorocire. Cred ca o omora, prea nervos era. A aruncat-o deodata. Nu spun minciuni, imi fac sfanta cruce! Copila era in bratele ei, plangea, s-a speriat fetita. Am crezut ca ne omoara. Nu il mai vazusem asa. Am inteles ca a mai facut, dar eu nu am vazut. A prins-o de cap, a luat-o de gat. A tras-o de cap, i-a pus mana la gat, a pus-o la pamant. Eu m-am speriat! Asa ceva nu am mai vazut. Eu sunt speriata, trebuie sa ma duc la un preot. Voia sa o dea afara, dar unde sa se duca. Racnea ca e casa lui! ‘Te omor daca nu ma lasi sa intru!’ Unde sa mergem, ce sa facem? Tremuram! Era un balamuc afara. A scos-o de par din camera. Nu stiam ce sa fac. Fereasca D-zeu de asa ceva. Nu i-a fost rusine de mine. Daca ii deschideam de prima data, ea era acum moarta. El are alta, nu ii mai pasa de Roxana”, a spus batrana la WOWbiz.

Foto: WOWbiz
Foto: WOWbiz

Pensionara a dezvaluit cu lacrimi in ochi ca i-a fost foarte frica.

„Pacat de fetita. El vrea sa i-o ia, dar nu are cum sa se intample asa ceva. Cu mine nu s-a purtat urat. Cu mine a vorbit frumos, am tinut mult la el. Era ca nepotul meu. Nu ma gandeam ca e asa. Credeam ca e cel mai mult baiat, tineam mult la el. I-a aruncat hainele, nu ii era mila de ea, de copil?”, a povestit bunica Roxanei la Kanal D.

Ea a precizat ca nepoata ei nu a stat cu Ionut pentru bani. „Sa veniti la noi la Botosani sa vedeti ce avere avem! Nu suntem chiar asa de prosti! Nu mai are cum sa traiasca cu el. De ce nu a vazut copilul? Din cauza lui. Copilul plangea, il cunostea, dadea sa il prinda de mana”, a mai spus femeia.

Roxana Vasniuc a adus certificatul medico-legal pe care l-a obtinut dupa incident.

„Mi-am pierdut tineretea langa un barbat violent, care ma agresa fizic si psihic. Demersul meu este rusinos. Nu stiu ce femeie isi doreste sa apara la TV si sa recunoasca ca a fost batjocorita de barbatul cu care voia o familie. Am vrut sa fiu demna si am zis sa apar in fata tarii, sperand ca ceva o sa se schimbe macar in ultima clipa. Nu ma intereseaza cu cate femei umbla, ce a facut inainte, cum s-a purtat cu cele cu care a fost inaintea mea.

Ar trebui sa ii fie rusine ca incearca sa ma defaimeze public. M-a cutremurat cand am aflat ca a zis ca nu si-a dorit acest copil. Am facut acest copil din dragoste, e cel mai frumos lucru de pe Pamant pe care l-a putut face vreodata.

Persoana cu care e acum are un copil, poate il incurca pe el copilul acela. Nu pot sa imi dau seama ce gandeste. Daca voia, putea sa puna un pachet la posta pentru fetita. Nu ne-a dat nici macar o punga cu lapte.

Unii oameni vor sa vada sange, vanatai. Am un certificat medico-legal. E prea putin spus incident pentru a descrie ce s-a intamplat atunci”, a declarat fosta prezentatoare de televiziune.

 

 

One thought on “Bunica Roxanei Vasniuc povestește cum a fost bătută vedeta de iubit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *