Un agent de vânzări al unei firme din Botoşani a fugit cu încasările în Italia

chitantierUn agent de vânzări al unei firme de distribuţie produse alimentare din Botoşani a fugit cu încasările în Italia. Mihai Ovidiu Albu lucra ca agent la societatea Mara Comtur SRL, iar într-o zi nu s-a mai prezentat la serviciu. Şefii săi au început să îl caute şi în cele din urmă au găsit maşina firmei, ce era dată în folosinţă agentului, parcată în zona locuinţei părinţilor săi, în localitatea Dracşani.

În maşină s-au găsit mai multe documente, printre care chitanţiere şi facturiere, iar după iventarierea lor şi după ce s-a luat legătura cu clienţii de care răspundea agentul s-a constat o pagubă de aproape 40.000 de lei. Numai că în urma anchetei poliţiştilor, paguba a fost stabilită la aproape 10.000 de lei.

like facebookPărinţii agentului le-au spus anchetatorilor că băiatul lor a plecat în Italia şi îi contactează destul de rar de pe diverse numere de telefon, însă nu le spune o adresă exactă. După ani de anchetă poliţiştii au reuşit să ia legătura telefonic cu bărbatul şi i-a transmis că este urmărit penal pentru delapidare. Acesta a spus că se prezintă la poliţie, însă nu a mai făcut acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *