Cei mai cunoscuţi pitici din ţară sunt botoșăneni. Ei se pregătesc să devină părinţi

cristi si madalina, cei mai cunoscuti pitici- botosaniBotoșănenii Cristi şi Mădălina, cei mai cunoscuţi pitici din ţară, au început numărătoarea inversă până la momentul în care fetiţa lor va veni pe lume. Cei doi strălucesc de fericire şi au mărturisit că au mers la ecograf, iar medicul le-a dat o veste la care nu se aşteptau.

Invitaţi la „Star Matinal de Weekend”, Cristi şi Mădălina au anunţat că în doar câteva zile fetiţa lor trebuie să vină pe lume. Viitoarea mămică a spus că a avut o sarcină uşoară, care i-a permis să fie activă până de curând.

like facebookMădălina a dezvăluit că la ultima ecografie medicul care i-a monitorizat sarcina i-a spus că bebeluşul are o înălţime normală.

„A fost o sarcină foarte OK. Nu am avut pofte, greţuri sau aşte chestii de genul acesta. Nu mai lucrez pe scenă din luna a treia de sarcină, dar am lucrat la lumini şi sunet până zilele trecute. Am fost la ecograf şi domnul doctor ne-a spus că copilul va fi normal”, a declarat Mădălina la „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

Sursa: Spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *