Trei frați din Botoșani își imploră mama să vină acasă. Vezi reacția femeii!

copiiTrei frați din Botoșani își imploră mama să vină acasă din Italia. De zece luni nu și-au văzut micuții mama. Tatăl micuților, Mihai Budeanu, de 43 de ani, a ajuns la emisiunea „La Măruță” de la ProTv și o roagă pe mama copiilor săi să revină acasă, să fie alături de micuți.

Femeia este cu zece ani mai tânără decât Mihai Budeanu și are trei copii cu bărbatul cu care locuia în satul Brehuiești, comuna Vlădeni.

like facebookÎn urmă cu șapte luni, bărbatul s-a trezit cu un mesaj de loa femeie în care îl informa că a plecat în Italia și nu mai vine acasă. Mihai susține că înainte cu trei zile s-a certat cu ea din cauza faptului că dormea cu telefonul la cap și mereu îl butona.

copii2Ionuț are șapte ani, Ovidiu nouă ani, iar Carmelo 11 ani. Cei trei merg la școală și sunt îngrijiți de tatăl lor, care se descurcă din alocația copiilor, mai muncește cu ziua și îl mai ajută părinții săi bătrâni.

Tata face curățenie, face mâncare, spală, se ocupă pe afară cu grădina, mai glumim, mai râdem, ne mai jucam”, a spus unul dintre copii în emisiunea La Măruță.

Omul se descurcă cum poate și nici nu concepe să dea copiii în grija statului.copii3

„De multe ori am dormit flămând, dar am fost mulțumit că am avut ce să le dau la copii să mănânce”, a povestit Mihai.

Mama copiilor, Maria Gemănari, spune că va veni la un moment dat acasă, dar nu acum.

„Vin în august- septembrie. Am vorbit să le fac pașapoarte la copii. Nu vreau să mă întorc acasă acum. Ieri am vorbit cu copiii și se jucau când am vorbit eu, când au venit de la școală. Doar acela mic mă întreabă când vin acasă. Ceilalți mă întreabă trei cuvinte și apoi fug. Nu sunt bine fără mama lor, dar sunt bine la Botoșani. Dar nu am spus că nu mă mai întorc acasă la ei…Nu este mai important nimic decât ei, dar nu mă grăbesc să vin acasă. Nu e vorba de un bărbat. Nu am un motiv anume să nu vin acasă. Aici am un contract de muncă și am unde să muncesc, dar în România unde să muncesc? Nu am de muncă nici eu, nici soțul. Săptămâna trecută i-am pus bani la soț pentru copii”, a spus Maria Gemănari, mama copiilor.

 

One thought on “Trei frați din Botoșani își imploră mama să vină acasă. Vezi reacția femeii!

  1. Si eu am plecat in alta tara sa muncesc cu fata de 1 an si 11 luni si poti munci o mamá nusi lasa niciodata copilul indiferent de situatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *