Acces dificil în Cornișa! Cum va arăta intrarea în cel mai mare parc de agrement

acces parcul de agrement cornisa botosaniAccesul mașinilor în viitorul parc de agrement Cornișa din municipiul Botoșani nu va fi unul deloc facil. Pentru că administratorii drumurilor naționale nu au permis amenajarea unui sens giratoriu, dar nici modificarea configurației străzii Sucevei, condițiile de acces în parc vor fi restrictive.

Astfel, orice șofer care va veni dinspre Suceava va fi nevoit să urce cu mașina până la Hotelul Premier, să facă întoarcă în sensul giratoriu și apoi să coboare din nou strada Sucevei pentru a face dreapta în parc.

like facebookO manevră similară vor trebui să o facă și șoferii care ies din Parcul Cornișa. Aceștia nu vor putea face stânga direct pe strada Sucevei, ci vor trebui să vireze la dreapta și să întoarcă în sensul giratoriu de la Dedeman.

De altfel, constructorul a început deja amenajarea căii de acces în zona de agrement Cornișa, urmând ca șoferii săp fie ghidați de indicatoarele rutiere.

acces parcul de agrement cornisa botosaniacces parcul de agrement cornisa botosani

One thought on “Acces dificil în Cornișa! Cum va arăta intrarea în cel mai mare parc de agrement

  1. Si care-i problema? Daca aveau de mers pana la sensul giratoriu de la Lebada ar fi fost o problema. Alta este problema, ar trebui instalate separatoare de sens in dreptul intrarii deoarece sigur vor exista „destepti” care vor scurta traseul fapt ce va duce la accidente de circulatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *