Cunoscut om de afaceri acuzat de lovire după ce şi-a bătut un partener de business

politist masina chrysler bataie in trafic3Un om de afaceri este acuzat, oficial, de lovire, după o anchetă ce datează din 2012. Iniţial procurorii au decis neînceperea urmării penale, însă partea vătămată a contestat în instanţă decizia şi s-a revenit la anchetă şi acum a fost finalizată cu rechizitoriu ce va fi înaintat instanţei.

Protagonişti bătăii în trafic au fost Victor Mihalachi, patronul societăţii Victor Construct şi Dănuţ Prisecariu, patronul Uvertura Mall.  Cei doi au avut o altercaţie în stradă, în lunia iulie 2012, din cauza banilor. O societate controlată de Dănuţ Prisecariu datora bani firmei Victor Construct pentru lucrările de la mall.
victor mihalachiPe 15 iulie, Dănuţ Prisecariu a fost oprit în trafic de Victor Mihalachi, fiind luat la bătaie. Ulterior, patronul mall-ului a depus reclamaţie la poliţie acuzându-l pe patronul Victor Construct de tentativă de omor. Ajunsă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, procurorii au încadrat faptele descrise la ameninţare şi lovire sau alte violenţe, însă în final s-a decis scoaterea de sub urmărire penală.

Avocaţii lui Dănuţ Prisecariu au decis atacarea deciziei procurorilor, iar în luna martie 2015 judecătorii au admis o parte de solicitări. Astfel, procurorii s-au axat doar pentru infracţiunea de lovire şi au găsit probe care să îl încrimineze pe Victor Mihalachi.

Danut PrisecariuPartenerul său de afaceri de la acea vreme Dănuţ Prisecariu a povestit anchetatorilor că acesta l-a filat o zi întreagă, el fiind cazat la hotelul Rapsodia, iar maşina lui Victor Mihalachi ar fi dat mai multe ture prin zonă. Apoi când s-a pornit cu maşina din hotel ar fi fost urmărit şi pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost blocat în trafic de maşina patronului firmei de construcţii.
Victor Mihalachi s-a dat jos şi i-ar fi tras un pumn şi l-ar fi înjurat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat. Dezvoltatorul Uvertura Mall şi-a scos certificat medico legal, medicii indicând că a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

like facebookDe cealaltă parte, Victor Mihalachi a susţinut în faţa anchetatorilor că Dănuţ Prisacariu era cu maşina în faţa sa în trafic şi i-a arătat semne obsecene, iar şoferul său l-a blocat, iar el a coborât doar să îl întrebe de ce a făcut acest lucru.

2 thoughts on “Cunoscut om de afaceri acuzat de lovire după ce şi-a bătut un partener de business

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *