Minori umiliţi şi abuzaţi sexual la o stână. Vezi ce au păţit făptaşii!

fetite violateUn cioban şi-a bătut joc de două fete şi un băiat, toţi minori, pe care le-a luat la muncă la stână după moartea tatălui lor. În primăvara anului trecut tatăl a decedat, iar văduva, din comuna Vorniceni, s-a mutat cu cei patru copii în casa ciobanului, Ştefan Bîgu, de 39 de ani. Ciobanul a luat fata cea mare, de 14 ani şi băiatul, de 10 ani, la stână, iar ceilalţi doi copii, o fată de 13 ani şi un băiat de un an, au rămas cu mama lor acasă la el.

La scurt timp pentru copii a început coşmarul. Fata cea mare era abuzată sexual la stână de cioban şi alţi doi angajaţi ai săi în timp ce băiatul era pus la treabă de dimineaţă până seara. Când ajungea acasă ciobanul o abuza sexual şi pe cea mijlocie. Într-o zi fetele nu au mai suportat abuzurile şi le-au povestit bunicii lor care a sunat la poliţie.

like facebookDupă ce au fost trimişi în judecată ciobanul şi angajaţii săi au fost condamnaţi, dar şi mama copiilor. Astfel, Ştefan Bîgu a primit o pedeapsă de trei ani şi cinci luni de închisoare, angajaţii săi Ionuţ Margină şi Ionuţ Popescu au primit câte un an şi patru luni de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a primit-o mama copiilor, cinci ani şi cinci luni de închisoare. Părţile civile au primit câte 10.000 de lei daune morale. Sentinţa nu este definitivă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *