FOTO! Protest în fața Direcției de Sănătate Publică. 30 de oameni își strigă nemulțumirile

greva podrigaAproximativ 30 de angajați ai Sanatoriului Podriga protestează în fața Direcției de Sănătate Publică, nemulțumiți că unitatea a rămas fără finanțare. Oamenii se tem că sanatoriul se va închide și vor rămâne fără locuri de muncă. Ei poartă pancarte cu mesajele:  ”Vrem soluții legale”, ”Există interes ascunse?”, ” 70 de pacienți ai nimănui, 64 de angajați concediați”.

like facebookSalariații spun că în spate sunt anumite interese, atâta timp cât sanatoriul a funcționat de ani de zile cu aceeași apă și nu s-a mai aflat în această situație.

De ce să închidă spitalul? Din cauza apei? Sunt mai multe instituții care foloesc aceeași apă. La noi cred că este un interes ascuns de vrea să ne închidă. S-au pus filtre, s-a pus ceea ce s-a cerut. De când este sanatoriul se folosește aceeași apă”, a declarat un salariat.

Directorul DSP Botoșani, Silvana Tudorache, a ieșit afara pentru câteva minute, după care a intrat în instituție să discute cu liderul de sindicat, Daniel Bulboacă, de la Sindicatul Solidaritatea Sanitară.

protest podriga 2

protest podriga 1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *