Cătălin Flutur, în doliu. A fost alături de Gheorghe Flutur, la moartea mamei acestuia

inmormantare flutur 18 fluturȘeful liberalilor botoșăneni, primarul ales al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, este în doliu alături de vărul său de la Suceava, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, la trecerea în neființă a mamei acestuia.

Cătălin Flutur a participat, joi, la înmormântarea Ecaterinei Flutur, la un cimitir din apropierea Mănăstirii Voroneț.

Potrivit SuceavaNews, câteva sute de persoane, printre care și parlamentari sau politicieni, au fost alături de familia îndoliată pentru a o conduce pe ultimul drum pe Ecaterina Flutur, mama șefului administrației județene, în vârstă de 85 de ani.

inmormantare flutur 15 fluturCorpul neînsuflețit a fost depus luni la Capela din cimitirul situat în apropierea Mănăstirii Voroneț, iar joi a avut loc înmormântarea. Un sobor de 14 preoți au oficiat o impresionantă slujbă religioasă de înmormântare.
like-facebook
Gheorghe Flutur i-a avut alături pe cei doi copii. Durerea familiei nu poate fi descrisă în cuvinte chiar dacă Ecaterina Flutur a plecat în lumea celor de dincolo la o vârstă înaintată. Au fost depuse coroane și jerbe de flori din partea rudelor, prietenilor, partidele politice, primăriilor din județ, Direcției Silvice, Instituției Prefectului etc. Și premierul Dacian Cioloș a trimis în semn de omagiu o coroană de flori.

One thought on “Cătălin Flutur, în doliu. A fost alături de Gheorghe Flutur, la moartea mamei acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *