A început refacerea blocurilor MBB. Șapte apartamente au fost finalizate. Vezi cum arată!

blocuri MBB Constructii din cartierul Bucovina BotosaniOmul de afaceri Toni Boldea, cel care a preluat de la Banc Post imobilele care au aparținut societății comerciale MBB Construcții din cartierul ANL Bucovina, a început refacerea acestora, având intenția de a le finaliza, atât la exterior, cât și la interior. Una din cele două scări de bloc va fi finalizată până la sfârșitul lunii septembrie.

De altfel, Tonino Boldea a angajat o firmă de amenajări interioare, care a finalizat deja șapte din cele 70 de apartamente.

„Totul s-a lucrat cu finisaj de Italia, cu parchet triplu stratificat, cu gresie, faianță, uși de lemn de foarte bună calitate, cu video-interfon, centrale termice. Avem locuri de parcare la subsol, avem și o parcare supraterană pe care o amenajăm pentru viitorii locatari”, a afirmat Boldea.

like facebook

Firma Bold Impex, deţinută de Tonino Boldea, a cumpărat de curând blocurile MBB din cartierul ANL Bucovina, care au fost scoase la vânzare de Banc Post. Prețul cerut de bancă a fost de 840.000 de euro, însă se pare că Boldea ar fi negociat un preț mai mic.

blocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- BotosaniBlocurile au fost ridicate de compania MBB Construcții, însă au devenit proprietatea băncii din cauza nerambursării unui credit contractat la Banc Post.

Construcțiile cu 70 de apartamente dispun de parcare privată la subsol și locuri de joacă. În acele blocuri sunt apartamente cu 2 camere cu o suprafata de 56 mp, apartamente cu 3 camere avand suprafata de 89 mp.

Suprafata totala a celor doua blocuri este de 6.100 mp construiti dintre care 5.300 mp utili la care se mai adauga si o suprafata de 3100 mp teren.

blocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosani

 

One thought on “A început refacerea blocurilor MBB. Șapte apartamente au fost finalizate. Vezi cum arată!

  1. Personal nu m.as muta intr.unapartament de acolo. Trebuie sa fie expertizate dupa ce au stat atatia ani parasite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *