Portariuc: Nu există niciun motiv pentru care Parcul Cornișa să nu fie deschis în luna iulie, așa cum a fost prevăzut

vizita parc cornisa botosani13Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat, joi, că nu există motive pentru care parcul Cornișa să nu fie deschis în luna iulie, așa cum s-a stabilit inițial. Portariuc susține că investiția va fi gata la 30 iunie, însă o lună vor dura probele.

like facebookParcul Cornișa va fi terminat așa cum a fost stabilit inițial, la 30 iunie. Eu cred că dacă noi am reușit să construim acest obiectiv de la zero, domnia sa va reuși într-o lună să angajeze personalul și să deschidă parcul. Nu  există niciun motiv pentru care parcul Cornișa să nu fie deschis în luna iulie, așa cum a fost prevăzut. Ca atare, îl rog să pregătească echipa cu care își propune să gestioneze acest parc, iar în luna iulie să fie deschis așa cum așteaptă botoșănenii. Oricare altă scuză sau motiv invocat nu poate fi decât din rațiuni politice”, a menționat Portariuc.

Declarația a fost făcută după ce primarul ales al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a spus că botoșănenii nu vor face baie anul acesta la Cornișa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *