Ovidiu Portariuc vrea în Parlament: Cred că pot ajuta mai mult din această poziție

ovidiu portariucPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că va rămâne până în toamnă în Consiliul Local, după care va candida la alegerile parlamentare. Portariuc crede că de pe această poziție va sprijini mai mult Botoșaniul cu fonduri și în realizarea proiectelor începute în mandatul său, precum realizarea spitalului de boli cronice, a locuințelor ANL, dar și realizarea drumului Botoșani-Tg.Frumos.

like facebookVoi candida la alegerile parlamentare pentru a ajuta municipiul Botoșani cu fonduri, cu proiecte, pentru a continua proiectele începute. Cred că pot ajuta mai mult din această poziție, de a asigura sprijin la nivel central pentru Botoșani. Am toată convingerea că din toamnă vom avea un Guvern PSD la nivel central și e nevoie de sprijin pentru Botoșani”, a menționat Portariuc, care a pierdut la alegerile din 5 iunie Primăria municipiului Botoșani.

Portariuc se va întoarce la afacerile sale după ce va preda mandatul noului primar.

 

 

3 thoughts on “Ovidiu Portariuc vrea în Parlament: Cred că pot ajuta mai mult din această poziție

  1. Ar face bine sa se tina de cuvant si sa candideze la parlamentare. Noi botosanenii il vrem si avem nevoie de el acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *