FOTO Reuniune la FC Botoşani cu doar cu 18 fotbalişti

reuniune lot fc botosani4Fotbaliştii de la FC Botoşani şi-au terminat vacanţa şi s-au întors, miercuri la antrenamente, mult mai puţini după ultimile plecări. Nici măcar antrenorul Leo Grozavu nu a fost plecat, el urmând să ajungă direct în primul cantonament programat la Gura Humorului.

La reuniunea lotului au fost prezenţi 18 fotbalişti, Matulevicius, Dimitrov şi Iliev fiind învoiţi. Attila Hadnagy a fost prezent şi el, însă doar pentru a-şi lua la revedere de la colegi, el urmând să evolueze la SF Gheorghe următorul sezon.

like facebookAntenorul secund Alin Bejan a menţionat că jucătorii vor avea două cantonamente, unul la Gura Humorului şi unul în Austria şi speră să mai vină jucători în probe pentru a contura un lot întreg.

„Sunt 18 jucători la reuniune, cu câţiva învoiţi. Pe parcurs vor mai apărea nume noi. Antrenorul principal este plecat în interes de serviciu până vineri. Vom pleca în cantonament la Gura Humorului luni dimineaţă unde vom sta 10 zile apoi vom reveni în Botoşani şi ulterior vom pleca în Austria pentru meciurile de verificare”, a declarat Alin Bejan



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *