FOTO Adolescentă accidentată grav pe trecerea de pietoni

ford focus accident bulevard1O adolescentă, de 16 ani, a ajuns, miercuri la amiază, la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Fata traversa Bulevardul Mihai Eminescu prin zona intersecţiei cu strada Luna, când a fost lovită de un autoturism Ford Focus, condus de o Maria S., de 54 de ani, din Iaşi.

În urma impactului, minora a fost luată pe maşină pe o distanţă de 15 metri, apoi a căzut pe asfalt. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital.

like facebookPoliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferiţa a declarat că nu a văzut fata care i-a ieşit în faţă vorbind la telefon.

2 thoughts on “FOTO Adolescentă accidentată grav pe trecerea de pietoni

  1. normal , daca masinile parcheaza pana exact la trecerea de pietoni si nu e vizibilitate pt conducatorii auto plus pietonii care nu se asigura si carora le este greu sa se asigure din cauza masinilor prost parcate.

  2. De acord cu George. Nu stiu de ce nu se iau masuri fata de cei care parcheaza in zone interzise, mai ales impotriva celor care parcheaza chiar inaintea trecerilor de pietoni.
    De curiozitate domnilor politisti, faceti un tur al orasului si o sa constatati ca cel putin jumatate din trecerile de pietoni sunt obturate de masini parcate neregulamentar.
    Aviz si pentru politistii locali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *