Eugen Țurcanu, despre absența lui Portariuc de la Primărie: Bănuiesc că lucrează în schimbul doi sau trei

eugen turcanu corneliu furtuna consiliul localConsilierul local Eugen Țurcanu a criticat, miercuri, în ședința de îndată de Consiliu Local, absența primarului Ovidiu Portariuc. El a spus că anul acesta a fost unul al ”tristeții și neîmplinirii” în Primăria Botoșani. Țurcanu a acuzat și faptul că Portariuc nu a mai dat pe la primărie, după alegeri.

Nu ar fi prea multe de spus decât că a fost un an al tristeții și al neîmplinirii. Îmi palike facebookre rău că fostul primar nu este aici să ne explice încă o dată măreția lucrurilor făcute de dumnealui. Bănuiesc că lucrează în schimbul doi sau trei. Câteva zile cât mai este primar poate ar trebui să îi dăm și spor de noapte. Era o glumă, evident”, a spus Țurcanu.

Consilierii locali au fost chemați să voteze un proiect privind contul de execuție a bugetului local și a bugetului instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, însă liberalii au votat împotrivă, astfel că acesta a fost respins.

Nu am susținut nici data trecută această execuție bugetară și nu o voi susține nici acum. Nu ne-a explicat nimeni de ce este acest grad scăzut de încasări, de ce am rămas cu atâtea lucruri neefectuate, dar cetățenii și-au spus cuvântul pe 5 iunie”, a adăugat Țurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *