FOTO Accident spectaculos la Școala 1. Mașină răsturnată în intersecție

accident scoala 1- botosaniUn accident spectaculos a avut loc, marți seară, în intersecția din zona Școlii 1 din municipiul Botoșani. Două autoturisme s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat pe trotuar.

Accidentul a fost produs de un Audi, condus de Adriana Ioniţă, de 32 de ani, care circula pe strada Armeană. Când a ajuns la intersecția cu Petru Rareș, aceasta nu a oprit la indicatorul STOP și a intrat în intersecție lovind în plin un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în Suceava, care circula pe strada cu prioritate.

like facebookÎn urma accidentului, Dacia Logan s-a răsturnat pe trotuarul de pe Petru Rareș. Din accident a rezultat rănirea a două persoane, una aflată în Dacie, este vorba de șoferul Alexandru Grosu, de 31 de ani, iar cealaltă în Audi, mama șoferiței, care au fost preluat de ambulanță și transportate la spital.


5 thoughts on “FOTO Accident spectaculos la Școala 1. Mașină răsturnată în intersecție

  1. Limitatoare de viteza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Domnule primar ales , daca nu se monteaza limitatoare de viteza o sa aveti pe constiinta multi raniti si fereasca d.zeu morti.
    Locuiesc in zona si se produc foarte multe accidente in cele doua intersectii
    Petru Rares cu Puskin si cu Armeana

  2. Flutur inainte de alegeri a fost in zona respectiva impreuna cu Sorescu si cred ca efectua masuratori pt a realiza in viitorul apropiat un sens giratoriu sau o intersectie semaforizata, piscina in zona respectiva nu poate fi facuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com