Începe evaluarea directorilor de școli. Inspectoratul Școlar i-a convocat în ședință

directori scoliInspectoratul Şcolar Judeţean va începe evaluarea directorilor de şcoli luna aceasta. Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ, a declarat că joi va avea loc o ședință de lucru cu directorii unităților de învățământ în cadrul căreia se va discuta și acest aspect.

like facebook

Vom populariza procedura de evaluare a directorilor, calendarul și aspecte privind organizarea și desfășurarea examenelor în bune condiții. Dacă ar fi să fac o apreciere generală, sunt mulțumită de activitate acestora. Unul dintre punctele care s-a mai rezolvat și pentru care atât Inspectoratul Școlar, cât și conducerile unităților de învățământ l-au avut în vedere, este acela de a realiza o colaborare mult mai strânsă cu reprezentanții autorităților locale, pentru că școlile depind de consiliile locale și primari”, a spus Huncă.

Inspecţiile de evaluare vizează activitatea directorilor pe anul şcolar 2015-2016. În urma evaluării directorii vor primi calificative. De asemenea ei vor trebui să îşi facă o autoevaluare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *