Mesaj emoționant postat pe Facebook de iubita tânărului de 20 de ani mort în accidentul de duminică

Vlad Andries cu Violeta AlexoaieIubita tânărului de 20 de ani care și-a pierdut viața în accidentul produs duminică dimineață pe raza localității Suharău a postat pe Facebook un mesaj extrem de emoționant.

Violeta Alexoaie, și ea în vârstă de 20 de ani, și-a manifestat public dragostea față de Vlad, cu care și-ar fi dorit să se căsătorească și „să avem căsuța noastră”.

like facebookAi plecat iubireee. De cee de ce ni se intampla nouaa? Ne iubim prea mult si suntem prea fericiti. Noua trebuia sa ne fie binee. Trebuia sa ne implinim visele, sa avem casuta noastra dragul meuu… Suna-mă si zi-mi ca esti bine, sa vin la tinee iubiricaaa. Ingerul meu, puterea mea. Ai plecat prea devreme. Nu tu imi ziceai ca esti puternic si pe tine nu te doboara nimic? Ce ai facut? Trebuia sa fim amandoi acum sa ma strangi in brate. Nu pot trai fara tinee. M-ai lasat singuricaaaa. Vino inapoi! Te rog, Doamne, fa o minune si reda-i viata Doamne. Tie iti placea viata iubiricaa. Nu trebuia sa te ia Dumnezeu acum”, este mesajul Violetei.

Vlad Andrieș a decedat duminică dimineață după ce mașina acestuia a lovit un cap de pod. Tânărul a rămas încarcerat, murind înainte de sosirea echipelor de salvare.

accident mortal suharau- botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *