Cosmin Andrei: Nu am fost foarte încântat că am fost propus viceprimar, dar nu am putut să refuz această responsabilitate primită

Cosmin AndreiCosmin Andrei, propus de PSD pentru un nou mandat de viceprimar la Primăria municipiului Botoșani, crede că va avea o colaborare bună cu primarul ales Cătălin Flutur.

like facebookDacă am primit această sarcină din partea colegilor din partid și în spate avem 16 mii de voturi ale botoșănenilor, avem obligația de a-i reprezenta în Consiliul Local și vom susține toate hotărârile care sunt în interesul acestor cetățeni”, a spus Cosmin Andrei.

Viceprimarul a spus că nu l-a încântat propunerea colegilor din PSD, însă nu a putut să refuze responsabilitatea pe care a primit-o.

Ținând cont de această majoritate și de această obligație, nu putem renunța la pozițiile de viceprimar. Colegii au hotărât că una dintre nominalizări este cea în persoana mea şi am fost onorat să primesc această sarcină”, a adăugat Cosmin Andrei.

Andrei va face echipă, alături de Flutur, cu social-democratul Marian Murariu.

 

 

2 thoughts on “Cosmin Andrei: Nu am fost foarte încântat că am fost propus viceprimar, dar nu am putut să refuz această responsabilitate primită

  1. Mai draga, de ce minti ca nu-ti doresti aceasta functie? Cu dintii tii de ea! Daca era altfel, refuzai oferta colegilor de partid si ramaneai simplu consilier local, eventual plecai odata cu Portariuc.

  2. Io cred”…. ca Andrei prefera pajistile mici….. si cultivate…. cuu…. hac…. s-au uscat puiettii pe Cornisa… hac… oare putem planta ornamental maci…. si canepa…. ca nu-i mofturoasa … hac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *