FOTO Profesorul de la Şcoala de Cooperaţie, acuzat de sex cu minori, a fost adus din nou la instanţă

profesor lupu paul la instanta1Profesorul, Paul Lupu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi minori ce erau elevii săi şi subordonaţi la restaurantul Rerdiu, a fost adus, luni dimineaţă, din nou la instanţă.

Cadrul didactic de la Şcoala de Cooperaţie s-a prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Botoşani în vederea punerii în discuţie a propunerii de prelungire a măsurii arestării preventive dispusă de procurorii DIICOT.

La ieşirea din clădirea instanţei profesorul nu s-a ascuns de camerele de luat vederi menţionând că toată viaţa a fost o vedetă şi s-a lăsat filmat şi fotografiat.

like facebookInstanţa a ieşit în prounţare urmând a formula o hotărâre tot în cursul aceleaşi zile.

profesor lupu paul la instanta

2 thoughts on “FOTO Profesorul de la Şcoala de Cooperaţie, acuzat de sex cu minori, a fost adus din nou la instanţă

  1. :)))) de ce nu dati si numele minorilor sa vada lumea cine sunt si ce urmaresc.Rezista domnule Paul ,noi am aflat cine va pus gand rau.Adevarul iese incet ,incet la iveala.

  2. Nu a abuzat pe nimeni,domnul profesor este dirigintele nostru ,un om drept si curat.De ce nu spuneti cine sunt acesti derbedei si cine sta in spatele lor? Noi ii cunoastem pe acesti baieti si stim de ce sunt in stare.Rusine presei ca scrieti asemenea prostii!De ce nu dati numele drogatilor care il acuza pe profesor? Pe facebook: Razvan Hz,Sebii Hz,Antonio Pitorac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *