Zeci de tineri deplâng moartea tânărului de 20 de ani în accidentul de duminică

vlad andries- suharauZeci de mesaje de părere de rău au fost postate pe contul de Facebook al tânărului mort în accidentul de duminică dimineață de la Suharău. Prieteni și rude își manifestă regretul față de pierderea lui Vlad Andrieș, un tânăr de 20 de ani, din Lișna, care a intrat cu mașina într-un cap de pod și a murit pe loc.

„Ingerul meu ,vino inapoi fratiore!! Te rog”, scrie Letiția Alexandra, sora lui Vlad.

like facebookN-am cuvinte. Nu imi vine sa cred. Transmit condoliantele mele intregii familii. Dumnezeu sa-l odihneasca. ?La revedere , Vladut!”, scrie o prietenă de-a lui Vlad.

Citește și: FOTO Tragedie! Tânăr de 20 de ani, mort într-un accident rutier. Se întorcea de la club

mesaj pentru vlad andriesA luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. A lasat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Vlad Andrieș”, postează un prieten.

Dumnezeu să te ierte, Vlad! :'( Ai fost un om minunat.. Ai lăsat în urmă multe lacrimi și durere. Nu te vom uita niciodată.. Dumnezeu să te aibă în paza lui”, scrie Alin Pavăl.

Nu meritai asa ceva,Dummezeu te-a vrut prea devreme la el. Ai lasat in urma multa suferita..nu trebuia sa fie asa. Sincere condoaleante familiei… imi pare foarte rau”, a notat, la rândul ei, Larisa Roxana.

Ce ai facut Vladut. Te ai stins prea devreme de printre noi . Nu te vom uita niciodată. Ai lasat un gol imens in sufletele prietenilor. D-zeu sa te ierte Vlad Andries”, postează și Nicușor Bojoga.

vlad andries

One thought on “Zeci de tineri deplâng moartea tânărului de 20 de ani în accidentul de duminică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *