Cine sunt câștigătorii Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

concurs voluntari situatii urgentaInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat si desfasurat vineri, etapa a II-a a „Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă”. Competiţia a reunit la start loturile reprezentative ale Detaşamentelor de Pompieri Botoşani şi Dorohoi.
Obiectivul fundamental al concursului este dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Abilităţile sportive, rezistenţa psihică şi spiritul de echipă ale servanţilor-pompieri participanţi la competiţie au fost verificate prin intermediul probelor „ Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100
m ”, Ştafeta 4×100 m” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.
La cele două probe individuale, respectiv „Scara de fereastră” şi „Pista cu obstacole pe 100 m ” primul loc a fost ocupat de plt. Vladut Ionut Grigoruta,  din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani.

like facebook„Ştafeta 4×100 m”, precum şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” au fost câştigate de lotul reprezentativ al Detaşamentului de Pompieri Botoşani.
Cei mai buni concurenţi vor fi selecţionaţi pentru lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani, care urmează să se pregătească în vederea participării la faza interjudeţeană a concursului, etapa a III, care se va desfăşura în judeţul Botoşani, in perioada 27 – 29 iulie.

Sursa: comunicat ISU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *