Un director din Botoşani, pictor desăvârşit. Tablourile sale sunt apreciate de profesionişti

carmen nicolau- director casa de asigurari de sanatate botosaniUn director din Botoşani ar putea face oricând să îi facă invidioși până și pe marii pictori. Acesta a realizat, în ultimii trei ani, zeci de picturi pe pânză, care ar putea fi expuse în galeriile de artă alături de lucrările unor artiști de renume.

Este vorba directorul economic al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Carmen Nicolau, cea care a absolvit Liceul de Artă. După terminarea studiilor nu a mai pictat, însă de aproape trei ani și-a reluat pasiunea.

like facebookNu își ia șevaletul după ea, ci realizează picturile după fotografiile pe care le face atunci când vizitează obiective turistice sau locuri care oferă peisaje atractive.  Lucrările sale, făcute acasă la Cucorăni, sunt excepționale, ele atrăgând atenția chiar multor artiști din Botoșani.

carmen nicolau- director casa de asigurari de sanatate- botosani- picturaPictez când am timp, în week-end, în concediu. Pictez orice, și natură, și flori, și portrete fac. Am făcut Liceul de Artă, dar m-am reactivat de câțiva ani. Nu am pictat foarte mult timp. Acum, asta mă relaxează”, explică directorul Casei de Asigurări.

Carmen Nicolau spune că nu a vândut niciodată vreun tablou, însă a dăruit foarte multe dintre lucrările sale. Ea speră ca într-o zi lucrările sale să fie reunite într-o expoziție.

În timp ce Carmen Nicolau este pasionată de pictură, fiica acesteia, Măriuca Nicolau este atrasă de muzică, ea devenind foarte cunoscută după performanța obținută la emisiunea X Factor.

carmen nicolau- director casa de asigurari de sanatate- botosani- picturacarmen nicolau- director casa de asigurari de sanatate- botosani- picturacarmen nicolau- director casa de asigurari de sanatate- botosani- pictura

carmen nicolau- director casa de asigurari de sanatate- botosani- pictura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *