Încăierare în plină stradă de la o fată. Cum s-a terminat totul!

bataie in stradaO adevărată încăierare s-a produs între două familii de vecini de la fată. Bătaia a ajuns în instanţă, iar acum protagoniştii au ajuns să fie condamnaţi. Totul s-a întâmplat în toamna anului 2014, când Constantin Agafiţei s-a dus la un bar din zona Centrul Vechi să bea.

Acolo s-a dus şi vecinul său Ilie Ionuţ Ungureanu. Primul s-a oferit să îi facă cinste şi în timp ce îşi savurau băuturile, fiica lui Constantin Agafiţei a intrat în local pentru a-şi chema tatăl acasă. Atunci a izbucnit un conflict între cei doi parteneri de băutură, primul acuzându-l că i-a făcut cu ochiul fiicei sale.

like facebookAu început să se bată şi au ieşit afară din local. Fiica a contribuit şi ea la bătaie lovindu-l pe Ilie Ungureanu. La faţa locului a venit şi un nepot al familiei, Vasile Lăeşu, care s-a implicat şi el. Poliţiştii a potolit spiritele şi le-au făcut dosar penal tuturor celor implicaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătorii l-au condamnat pe Ilie Ungureanu la o amendă penală de 2500 de lei, Constantin Agafiţei a primit o pedeapsă de trei luni de închisoare cu suspendare, iar Vasile Lăeşu, o amendă penală de 3000 de lei. Fata lui Agafiţie, minoră la data săvârşirii faptei, a primit o măsură educativă pe o perioadă de patru luni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *