VIDEO Scandal la miezul nopţii în mijlocul Botoşaniului. Bărbat încuiat afară de soţie

barbat divort in fata usiiUn scandal a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, în zona centrală a municipiului Botoşani după ce un bărbat a fost încuiat afară de soţie.

Radu Călinescu se află în proces de divorţ cu soţia sa, însă nu au făcut partajul astfel încât cei doi locuiesc în continuare împreună într-un apartament de pe Pietonalul Transilvaniei.

Marţi seară soţia l-a încuiat afară lasând cheia în yală pentru a nu putea fi descuiată uşa pe exterior, iar bărbatul a chemat poliţia. La 112 a sunat şi soţia din interiorul apartamentului.

like facebookDouă echipaje de poliţie au sosit la faţa locului şi au încercat să calmeze spiritele. Bărbatul a fost condus la sediul IPJ pentru a depune plângere, iar apoi s-a întors la apartament. A vrut să cheme un lăcătuş mecanic să deschidă uşa, însă până la urmă s-a lăsat păgubaş.

” De o lună de zile suntem în proces de divorţ. Mi-a făcut plângere pentru evacuare, însă instanţa a respins-o. Deci eu pot sta în apartament pentru că este un bun dobândit în timpul căsătoriei”, a declarat bărbatul.

3 thoughts on “VIDEO Scandal la miezul nopţii în mijlocul Botoşaniului. Bărbat încuiat afară de soţie

  1. O fi fost si ea infipta….in perioada de studentie cand aveam ceva de intins pe pat…macar le dadeam de o bere, doua colegilor de camera sa nu se plictiseasca in timpul asta…e naspa fosta ta sotie:)))))P.S. Esti de tot rasul!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *