FOTO Politicieni înjurați pe buletinele de vot. Ce mesaje au scris nemulțumiții în cabina de vot!

buletine de vot cu mesaje anulate alegeri locale 2016 1Zeci sau chiar sute de oameni au mers la vot duminică, însă nu pentru a-și alege viitorul primar, consilier local sau județean, ci pentru a-i înjura, la modul general, pe politicieni.

Eu au transmis, prin intermediul unor mesaje „imprimate” pe buletinele de vot tot ceea ce cred ei sau le doresc celor din clasa politică.

Un alegător a pierdut ceva timp în cabinea de vot, completând pe unul dintre buletine următorul mesaj: „Aceleași Mării cu alte pălării! Semnat … un cetățean nemulțumit și sătul de hoți și mincinoși”.

like facebookUn altul i-a catalogat pe politicieni ca fiind „Guzgani scârboși”, iar un altul a scris „M-am săturat de circari”. Un alegători a scris pe mijlocul buletinului „Porci”.

La alegerile locale din acest an au fost peste 30.000 de voturi nule, dintre care aproape câte zece mii pentru fiecare secțiune: primar, consilier local sau consilier județean.

2 thoughts on “FOTO Politicieni înjurați pe buletinele de vot. Ce mesaje au scris nemulțumiții în cabina de vot!

  1. As fi votat ALDE, ca si multi alti prieteni, insa militianul Zmau zis ” Cap de Porc” m-a facut sa renunt…Cu asa incult agramat in frunte, s-s vazut valoarea ALDE…

  2. ATENŢIE ! Persoanele care votează astfel trebuie să înţeleagă că aceste proteste sunt copilăreşti , inutile care au singurul efect – anularea buletinului de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *