FOTO Accident cu trei mașini și trei victime, la intersecția Octav Onicescu cu Ștefan Luchian. Pompierii și SMURD-ul, la fața locului!

accident trei masini stefan luchian onicescuDesfășurare de forțe la intersecția străzilor Stefan Luchian cu Octav Onicescu, după ce trei mașini au fost implicate într-un accident rutier. O șoferiță care se afla la volanului unui Audi și care se deplasa pe strada Octav Onicescu dinspre Bulevard a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unor trecători, moment în care șoferul unui VW Passat a lovit din neatenție un alt autoturism VW, iar acesta l-a rândul lui a fost proiectat în autoturismul Audi, condus de tânără.

like facebookDouă mașini au fost puternic avariate. La fața locului au ajuns două autospeciale SMURD și o mașină de pompieri, dat fiind faptul că dintr-o mașină ieșea fum.

În urma impactului violent toți cei trei șoferi au fost răniți. Tânăra care se afla la volanul autoturismului Audi a suferit și un atac de panică.

Șoferul vinovat a fost găsit băut la volan. În urma testării, etilotestul a arătat o concentrație de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

 

 

 

One thought on “FOTO Accident cu trei mașini și trei victime, la intersecția Octav Onicescu cu Ștefan Luchian. Pompierii și SMURD-ul, la fața locului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *