VIDEO Tehnologie de ultimă oră folosită de pescarii botoşăneni. Vezi cum se prinde peştele cu drona!

drona la pescuitPescarii botoşăneni apelează la cele mai moderne tehnologii în speranţa marii capturi.

O dovedeşte un clip video filmat de mai mulţi pasionaţi de pescuit care folosesc o dronă atât pentru a duce momeala în larg, cât şi pentru montură.

Potrivit pescarilor drona poate fi manevrată cu precizie până la distanţe de 300 de metri, iar cu ajutorul unui dispozitiv special este plasată momeala şi montura. Avantajul este că aparatul zburător poate fi folosit atât ziua, cât şi noaptea.

like facebookPescarii spun că această metodă aduce avanataje la partidele de pescuit, iar rezultatele sunt pe măsură. Singurul dezavantaj pentru pasionaţi este preţul dronei, de la 3000 de euro.

5 thoughts on “VIDEO Tehnologie de ultimă oră folosită de pescarii botoşăneni. Vezi cum se prinde peştele cu drona!

  1. Se numeste PESCAR cel care nu e in stare sa-si arunce lanseta? Un moft prostesc, doar ca sa arat…ce?!
    Pica para malaiata in gura lui Natafleata!

  2. Se numeste PESCAR si ala de sta cu undita la balta , dar si ala de umbla pe ocean cu barci scumpe , sonare si alta aparatura destinata acestui lucru. Deci tarane, ia si arunca-ti lanseta unde vrei ca sa ai ce manca si lasa-ne pe noi sa ne relaxam pescuind cu ce stim…

  3. PESCARII „TARANI” nu pescuiesc pentru stomac ci pentru relaxare. Daca tot trimiti cu drona momeala, arata si cum il aduci la mal TOT cu drona, ca sa fii full de tehnologie! O sa fie surprinsa si captura cum din apa isi va lua zborul! Astept urmatorul film cum „zboara crapu’ „!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *