VIDEO Vezi reacţia incredibilă a unui şofer beat criţă care a produs un accident şi a fost dus la spital pentru probe de sânge!

sofer beat la spitalUn tânăr ce s-a urcat beat criţă la volan şi a produs un accident a avut o reacţie incredibilă când a fost întrebat dacă a băut. Mihai Radu F., de 25 de ani, se afla la volanul unui VW Transporter şi a izbit o Skoda Octavia în zona Lebăda.

FOTO Accident grav la Lebăda! Şoferul vinovat era beat criţă

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat cu apartul etilotest şi a rezultat o concentraţie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice rezultând o concentraţie de 3,2 g/l alcool pur în sânge

La ieşirea din unitatea medicală tânărul nici nu se putea ţine bine pe picioare izbindu-se în uşi. Când a auzit întrebările jurnaliştilor acesta i-a întrebat pe poliţiştii care îl însoţeau ” Dacă e voie cu bătaie”.

like facebookRăspunsul poliţiştilor a fost că nu este voie cu bătaie. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare coporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

One thought on “VIDEO Vezi reacţia incredibilă a unui şofer beat criţă care a produs un accident şi a fost dus la spital pentru probe de sânge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *