Cătălin Flutur: Vara aceasta nu vom face baie la Cornişa

catalin flutur botosani2Cătălin Flutur, noul primar al municipiului Botoşani, a menţionat cu privire la primele sale proiecte că vrea să pună în funcţiune Zona Metropolitană pentru a găsi soluţii în vederea construirii de locuinţe pentru tineri. Cât priveşte proiectul Cornişa liberalul a menţionat că s-au dat foarte multe informaţii contradictorii şi din ce ştie el s-au pierdut fondurile europene şi în nici un caz nu va fi deschis în această vară.

like facebook„În primul rând trebuie să văd ce s-a întâmplat în toată această perioadă în primărie, să văd care este execuţia bugetară, să vedem ce proiecte trebuie să depunem pe fonduri europene. Să dăm drumul la Zona Metropolitană, care până acum nu a funcţionat. Ea ne va oferi mai multe variante pentru construcţia de locuinţe. Ne gândim să intervenim în acele zone unde nu s-a intervenit deloc în ultimii ani şi aici mă refer la zonele mărginaşe. Este un proiect de apă şi canal şi putem interveni imediat. Să facem demersuri şi să căutăm bani pentru construcţia de locuinţe pentru tineri. Cât priveşte proiectul Cornişa abia aştept să văd ce s-a făcut pentru că foarte multe elemente sunt contradictorii. În nici un caz, din ceea ce ştiu eu, nu mai putem beneficia de fondurile europene, sunt pierdute şi vara aceasta nu vom face baie la Cornişa. În primul rând nu este curent acolo şi atâta timp cât nu avem curent, nu avem staţie de epurare”, a declarat Cătălin Flutur.

4 thoughts on “Cătălin Flutur: Vara aceasta nu vom face baie la Cornişa

  1. Asa ma, apuca-te de blocat proiecte si sa la „accesezi” tu fondurile, poate pe langa piscina, iti faci si o Cornica acasa. Ai unde.

  2. Bai Anton, ai vazut tu oras mai frumos decat pe vremea lui Flutur? Cum poti tu sa spui ca el va bloca investitia de la Cornisa (si altele), cand el a lansat-o iar nevolnicul de Portariuc nu a fost in stare macar sa o termine?

  3. Mai Anton , dacă tu stai la mama dracului și nu poți observa ca proiectul cornișa nu e nici pe departe gata , taci . Portariuc a cam mințit în ce privește acest proiect . Pe lângă asta eu personal nu vad nimic bun realizat de el în oras în acești 4 ani de mandat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *