Ucigaş periculos din Botoşani, găsit de poliţişti în urma unor descinderi

arestat cu catuse pe mainiUn bărbat, de 50 de ani, care a fost condamnat, în luna februarie 2015, de judecătorii Tribunalului Botoşani, la nouă ani şi patru luni de închisoare după ce şi-a bătut mai mulţi vecini, dintre care unul a decedat, a fost capturat de oamenii legii într-un sat din Iaşi.

like facebookPolițiștii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu cei din cadrul Secţiei 2 Poliție Rurală Ciurea au derulat trei descinderi la locuinţe de pe raza localităţii, fiind legitimate şase persoane. Cu această ocazie a fost prins şi Constantin Aionesei, din comuna Vorniceni, condamnat la 9 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de „lovituri cauzatoare de moarte”, „violare de domiciliu” şi „lovire sau alte violenţe”, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei de către emis de Tribunalul Botoşani.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi.

În iunie 2014, Constantin Aionesei a pătruns, fără drept, în locuinţa mai multor persoane din satul Slobozia, comuna Cordăreni, pe care le-a bătut fără niciun motiv. La câteva zile, una dintre victime, un bătrân de 82 de ani, a murit din cauza agresiunii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *