Petre Dragoş Apetre, candidat la Primăria Răchiţi: Un concept nou pentru o viziune mai bună

dragos apetrePetre Draşoş Apetre este cel mai tânăr candidat la funcţia de primar al comunei Răchiţi şi are o viziune nouă asupra conduitei acestei comune.

Cu o vastă experienţă în străinătate vrea să importe mai multe proiecte ale administraţiilor din vest aducând totodată un concept nou în preluarea administraţiei locale. A prezentat în materiale anterioare unele proiecte pe care vrea să le implementeze şi vrea să se ţină de aceste promisiuni.

„Odată cu intrarea mea la Primărie, indiferent de pe ce poziţie voi fi, important este că este ca eu să fiu într-un for decizional pentru a-mi exprima, prin cerinţa cetăţeanului, nevoile comunităţii. Îmi doresc totodată o bună conlucrare cu toate partidele care vor intra în Consiliul Local. Trebuie să începem acest mandat cu un nou concept, cu o abordare mai prietenoasă întocmai pentru a ne îndeplini cu adevărat proiectele propuse în dezbatere. Ar trebui să punem stop neînţelegerilor şi orgoliilor politice pentru că după fiecare zi, orice proiect neaprobat nejustificat nu poate să fie decât o pierdere de timp în dezinteresul comunităţii. După preluarea mandatului voi propune colegilor mei, pentru că aşa vreau să îi numesc nicidecum adversari politici, ca toate proiectele care sunt de anvergură să se supună la vot cu prioritate. Pentru alte proiecte care nu sunt neapărat urgente vreau ca în afara Consiliului Local să mai existe încă o dezbatere a societăţii civile. Îmi doresc să invit prin rotaţie, la şedinţele de Consiliu Local, cetăţeni ai comunei care sunt interesaţi şi vor să se implice şi să formuleze o opinie pentru orice proiecte, fie ele urgente sau nu. Voinţa dumneavoastră este şi voinţa mea, nu vă mai pierdeţi timpul să speraţi în zadar că poate va fi bine, când dacă v-aţi dori îndradevăr să fie bine, datorită voinţei dumneavoastră am putea să ne împlinim visele. Sunt tânăr, am perspective, sunt o persoană inovatoare, deschisă şi cu dorinţă de muncă”, a declarat Petre Dragoş Petre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *