Accident de muncă la societatea Victor Construct. Un muncitor, transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

ambulanta upuUn angajat al societății Victor Construct a suferit un traumatism cranian, în urma unui accident de muncă, care a avut loc joi. Marian P. de 30 ani, lucra ca instalator și își desfăşura activitatea la Punctul de lucru “Devierea conductelor de aducțiune în zona alunecărilor de teren” din Leorda. În timp ce executa activitatea de verificare la presiune conductă aducţiune apă, a efectuat o manevră de închidere a robinetului înainte de oprirea pompei de presiune, operaţiune ce a dus la smulgerea şi proiectarea robinetului în capul angajatului, producându-i un traumatism cranian frontal.

like facebookAccidentatul, conştient şi  în măsură să  se deplaseze fără ajutor sau sprijin, a fost transportat la Spitalul Judeţen de Urgenţă Mavromati Botoşani, care după evaluarea  medicală  de  specialitate a  luat decizia  de  transfer la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, pentru investigaţii suplimentare.

Evenimentul soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator  iar   dosarul   de  cercetare   va   fi   înaintat   spre   verificare   şi   avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani, potrivit unui comunicat al instituției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *