Gheorghe Sorescu: Momentul important al votului trebuie tratat responsabil de către noi toţi

Gheorghe SorescuDragi botoşăneni,

Duminică este o zi importantă pentru noi toţi. După o campanie electorală diferită de toate cele de până acum, suntem chemaţi la urne pentru a ne alege primarii, consilierii locali şi pe cei judeţeni. Momentul important al votului trebuie tratat responsabil de către noi toţi, fiind instrumentul pe care democraţia ni-l oferă o dată la patru ani pentru a decide asupra viitorului nostru.

Sunt mândru că, împreună cu echipa liberală de la conducerea Consiliului Judeţean Botoşani, în calitate de preşedinte, am reuşit să realizez în ultimii ani o serie de investiţii foarte importante pentru judeţul nostru. Drumuri judeţene modernizate, poduri consolidate, unităţi spitaliceşti complet reabilitate, reţele de apă şi canalizare, obiective culturale şi ecumenice consolidate şi multe altele fac parte din portofoliul de realizări în valoare de multe zeci de milioane de euro care îmi permit să mă prezint cu fruntea sus în faţa dumneavoastră la alegerile din 5 iunie.

Programul de dezvoltare accelerată a judeţului Botoşani trebuie continuat şi în următorii ani. Proiectele concrete ale echipei PNL pentru mandatul 2016-2020 sunt foarte importante pentru noi toţi. Este vorba despre drumul strategic care va traversa judeţul de la nord la sud, de programul „Nicio localitate fără asfalt”, de continuarea proiectului de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, de reabilitarea spitalelor, de construcţia unor centre noi pentru bătrâni, de realizarea unei noi magistrale de gaz care să deservească partea de est şi de nord a judeţului, de reabilitarea unor aşezăminte monahale şi multe altele pe care vi le-am prezentat în ultimele săptămâni. Dovada că toate acestea nu sunt simple vorbe goale şi că noi, liberalii, putem să le transpunem în realitate o constituie realizările concrete din trecut, atunci când gradul de absorbţie a fondurilor europene pentru proiectele administrate direct de Consiliul Judeţean a fost de 100%. Spre deosebire de alţi competitori electorali, echipa PNL pe care o conduc chiar a demonstrat că poate face lucrurile de care avem atâta nevoie.

Singura cale corectă prin care putem contribui la creşterea substanţială a nivelului de trai al botoşănenilor este cea a dezvoltării accelerate. De aceea vă cer să votaţi cu încredere PNL la alegerile din 5 iunie, pentru că astfel veţi vota pentru propria bunăstare! Este esenţa întregii mele activităţi de până în prezent şi din viitor, sintetizată în sintagma în care am crezut, cred şi voi crede întotdeauna, BUNĂSTARE PRIN DEZVOLTARE.

 

Gheorghe Sorescu,

Preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani

Candidat al Partidului Naţional Liberal

Publicitate electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *