Candidatul independent la Consiliul Local, Marius Buliga: Nu vă lăsați amăgiți de promisiunile electorale. A venit timpul să schimbați ceva!

afis 1Candidatul independent la Consiliul Local al municipiului Botoșani, Marius Buliga susține că sondajul IRES dat publicității în luna februarie a acestui an, relevă faptul că 6 din 10 români preferă un politician INDEPENDENT și doar 3 din 10 ar opta pentru un politician afiliat la un partid.

„Cu toate acestea, ca INDEPENDENT, a lupta cot la cot cu o armată de oameni înregimentați politic, este un act de mare curaj. Te aliniezi la start cu o mulțime de aspiranți la statutul de ales local, care beneficiază de susținerea partidelor și a liderilor acestora și încerci în același timp să-ți croiești culoar printre personalitățile cu notorietate ale politicii autohtone.

Făcând o scurtă trecere în revistă a numelor care se regăsesc pe buletinul de vot pentru alegerea Consiliului Local al municipiului Botoșani, nu pot să nu remarc pe lângă noii veniți și „personaje” pe care de-a lungul timpului le-am reperat în varii structuri politice, pendulând de la dreapta la stânga și vice-versa în funcție de oportunitățile apărute.

De aici derivă și următoarele întrebări…Ce-i determină pe alegători să mai acorde votul de încredere așa-zișilor politicieni, care n-au făcut altceva decât să-și urmărească interesul personal? Oare tranzitul de la o structură politică la alta, nu însemnă lipsă de atașament față de oricine și orice? Oamenii conștientizează că votând o listă a unui partid care propune persoane capabile și interesate să facă ceva pentru comunitatea locală, îi propulsează în același timp și pe vânătorii fideli ai funcțiilor publice? Oare electoratul nu realizează că în acești ultimi patru ani nu a existat un dialog politic pe teme structurate, care să vizeze rezolvarea problemelor reale ale cetățenilor municipiului Botoșani, ci că principala preocupare a celor aflați la putere, respectiv a celor din opoziție, a fost să adune dosare și să dovedească cine e mai corupt?

Societatea civilă a ieșit de nenumărate ori în stradă și și-a exprimat în mod permanent dorința de schimbare. Cu toate acestea, cetățenii continuă să crediteze aceiași lideri de până acum și să voteze structurile politice cu greutate. Apoi, tot ei îi hulesc și îi condamnă pe aleșii locali, că odată instalați pe funcții publice, uită să se mai apropie de oamenii simpli, își fac pierdute promisiunile din campanie și își mai aduc aminte că și-au asumat în fața electoratului niște angajamente, doar când e nevoie de prezența acestuia la vot.

Dragii mei botoșăneni, a venit timpul să schimbați ceva! Alegeți să vă reprezinte în consiliul local, oameni dornici să găsească soluții și să vină în sprijinul dumneavoastră, nu să caute vinovați! Oameni care să vă trateze de la egal la egal, care să lupte în Consiliul Local pentru dezvoltarea municipiului Botoșani! Nu vă lăsați amăgiți de promisiunile electorale și de disponibilitatea pe care o arată acum unii politicieni vis a vis de dumneavoastră! Sunteți puntea pe care se trece și de care partidele își vor mai aduce aminte cel mai probabil la alegerile parlamentare.

Eu sper că nu v-am dezamăgit și îmi exprim speranța că îmi veți fi alături pe data de 5 iunie. Ca INDEPENDENT, doar pe dumneavoastră vă am!

Vreau să mulțumesc cetățenilor care au avut încredere în mine, celor cu care am colaborat direct sau indirect în calitate de viceprimar, executivului Primăriei municipiului Botoșani, funcționarilor din aparatul de specialitate, precum și colegilor din Consiliul Local, care mi-au oferit timp de patru ani, prin prestațiile lor, modele de conduită civică și morală sau de „Așa Nu!”.

Le doresc tuturor ca în următorul mandat să le fie Mai Bine, iar municipiului Botoșani să se dezvolte frumos! ”

Publicitate electorală

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *