FOTO Autoutilitară intrată în asfalt. A fost nevoie de intervenția pompierilor

autoutilitara intrata in asfaltCarosabilul a cedat din nou în Botoșani, vineri dimineață înregistrându-se un nou incident neplăcut.

O autoutilitară ce aproviziona magazinul Profi din strada Griviţa a intrat în asfalt cu roţile din spate după ce s-a format o gaură sub propria greutate. Oamenii din zonă care au auzit zgomotul produs de cufundarea maşinii în asfalt au sunat la 112.

like facebookLa faţa locului au ajuns pompierii care au descărcat iniţial marfa din maşina, apoi au ridicat autovehiculul punându-l pe roţi.

La acest incident se pare că a contribuit şi ploia din ultima perioadă.

4 thoughts on “FOTO Autoutilitară intrată în asfalt. A fost nevoie de intervenția pompierilor

  1. Marile realizari ale primarului PORTARIUC ! Este super….realizare, asa ca mergeti la vot si decideti daca mai doriti sa va scufundati cu autovehiculele sau nu ….

    1. Astfaltarea in zona este facuta in anul 2010.
      In aceasta zona ar trebui sa existe restrictii de tonaj pentru autoutilitarele ce aprovizioneaza atat supermarketul Ovisim cat si Profi. Aici gasesti cateodata si cate 7 – 8 autoutilitare ce stationeaza , fiind in asteptare (la rand) unele dintrele ele foarte mari. Aglomeratia in zilele respective impiedica si accesul locatarilor din zona in locurile de parcare concesionate.
      Totodata ar trebui sa mai existe si restrictii de viteza , deoarece sunt unii care circula cu mare viteza , existand astfel riscul de accidentare a copiilor ce se joaca din pacate in aceasta zona printre masini motivat de lipsa unor terenuri de joaca in zona (terenuri de sport , sau parcuri special amenajate pentru copii). A existat in trecut unul destul de frumos pe locul care acum este ridicat mall-ul!
      Aviz celor in drept , indiferent cine se va afla la conducerea Primariei Botosani incepand de luni.

  2. Antoane,dar strada Primaverii in a carui mandat a fost reabilitata???!!Puterea lucrului….BINEEEEEE…..facut!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *